От всички майстори


по-света само няколко са достатъчно добри, за да им поверим
отговорността да изработват матраците Stearns & Foster. Техният ръчен труд
отговаря на най-високите стандарти и 
гарантира
съвършен резултат.  

История на успеха

В средата на 19-ти век споделената страст за по-добри материали, иновации и умения отвежда Г. С. Стърнс и Сет Фостър в САЩ. Но нашите основатели винаги са мечтали за нещо по-голямо и по-добро. Голямото пътуване на компанията започва с производството на памучни изделия за тапицерията на каретите
и оттогава никога не сме спирали да мечтаем. От конски карети и луксозни хотели до матраци Stearns & Foster за дома – мечтите са част от богатото ни наследство. Никога няма да спрем.

  

Традиция на качеството

Още от първите ни дни в този бизнес името ни е синоним за качество на материалите, изтънченост на детайлите и майсторска конструкция. Днес ценим това наследство и продължаваме да използваме само най-добрите материали, които поръчваме от различни краища на света, както и да се доверяваме само на най-талантливите и педантични майстори. Непрестанният ни стремеж към отлично качество е основата, върху която създаваме всеки от матраците Stearns & Foster.

George S. Stearns

   

Seth C. Foster

  


 

Ръчна изработка

Екип от специално обучени и сертифицирани майстори посвещава усилията си на всеки детайл. За изработката на конструкцията е необходимо два пъти повече време отколкото при традиционните пружинни матраци.

 

 

 

Гаранция

Всички матраци в колекцията ни се предлагат с 10 години гаранция. Висококачествените материали, първокласният дизайн и майсторската изработка са гаранция, че вашият матрак Stearns & Foster ще осигурява комфорт години наред.

 

 

 

Изящество на детайлите

Вашето легло Stearns & Foster е създадено с мисъл за изтънчена елегантност и класически лукс. Фините детайли включват качествен текстил и изящни модерни десени с бродерия на търговската ни марка, изобразяваща лилия.

 

 

Сравнение на продукти